Kategóriák
Cikkszám : DKTR-5999887687006 Kategória :

Dr. Oxygen pipettás

7501 Ft

10 készleten

Leírás

Amerikai tudós csoport fedezte fel a stabilizált folyékony oxigént 1986-ban.
Az előállítás során a sós vizet elektrolízissel felbontották, és 4 oxigén-atomot egymáshoz kapcsoltak egy különleges eljárással. Így jött létre a tetraoxigén O4 molekula. Az eredmény egy oxigénben gazdag oldat, ami stabilizált és energiával feltöltött. A folyékony stabil oxigén nem illan el az üveg kinyitásakor. A stabilizált oxigén növeli az anyagcsere energiáját, az éberséget és az állóképességet. Természetes módon a vízben csak kis mennyiségű oxigén tud feloldódni. Ez azt jelenti, hogy 1 millió víz molekulára vetítve 5-10 molekula oxigén van a vízben. A stabil folyékony oxigén oxigéntartalma 100 000 ppm, vagyis 1 millió víz molekulára 100 000 molekula oxigén jut.

A folyékony stabil oxigént mindig és kizárólag csak vízzel fogyasztható!
Mindig üres gyomorral étkezés előtt fél órával fogyasztható. Igyon meg 2,5 dl vizet, majd hagyjon benne egy kanálnyit, és ebbe cseppentse bele az oxigént, majd tartsa 1-2 percig a szájban, hogy a száj nyálkahártyáján keresztül szívódjon fel az oxigén nagyobb része.
A szórófejes kiszerelést, értelemszerűen permetezze az adott területre, bőrre, sebre, égési sérülésre, szájba, stb.

Néhány praktikus tanács a stabilizált folyékony oxigén használatához:
Egészség megőrzéséhez : 3×10 csepp naponta
Az energia fokozására: 3×20 csepp naponta
Sportolóknak edzéshez: 3×30 csepp naponta
Szembe cseppentve, 3× 1 csepp naponta
1./ Idősebbeknél fontos, hogy a maximális dózist fokozatosan emelkedve érjék el.
a./Az első héten javasolt a napi 10 csepp fogyasztása
b./A második héten napi 2×10 csepp
c./A harmadik héttől fogyasztható 3 x 10 csepp stabilizált oxigén.
2./ Javasolt a Peridot ásványvíz vagy, szénsavmentes tiszta víz.
3./ A fenntartó adag lehet állapottól függően napi 10-20 csepp.
4./ Az "oxigénes víz" használható, szem-,orr- és fülcseppnek, sebekre, fekélyekre, stb.

Makula degeneráció pozitív változása:
Édesanyám 98 éves, és időskori látásromlása (makula degenerációja) van. Amikor először vásároltam a termékből az üzletemben, arra gondoltam, hogy segíthet az édesanyámnak az oxigén pótlás. Odaadtam neki az üveget és azt mondtam, hogy 3×10 cseppet csepegtessen a vízbe az étkezések előtt. Elkezdett szabadkozni: Tudod, hogy rosszul látok, és nem fogom látni a cseppeket.
Erre azt feleltem neki, nem csinálj belőle ügyet, amit felszívsz a pipettával, azt tedd bele a vízbe, nem kell számolgatnod. Egy hét elteltével örömmel újságolta nekem, hogy képzeld el, hogy már látom a cseppeket, amikor a vízbe adagolom. Azóta mindig kéri, hogy hozzak neki oxigént.
S. M. Székesfehérvár, Biobolt

Sebgyógyulás a Honvéd Kórházban:
Apukám 85 évesen gerinctörést szenvedett. Három hónap alatt 4-szer műtötték meg, majd bekerült a rehabilitációra. Sajnos a seb a gyógyulást követően kinyílt, ezért a rehabilitációról 3-4 naponként átszállították a kórházba sebfertőtlenítésre. A kórházi protokoll végeztével a műtőorvos folyékony oxigénnel is kiöblítette a sebet. Az utolsó két kezelésen már csak oxigént használt a fertőtlenítésére, és fecskendővel befecskendezte a lyukba az oxigént. Az orvos alig hitt a szemének, ugyanis a lyuk 14 nap alatt össze forrt. Tapasztalatai szerint az ilyen jellegű kinyílt sebek nehezen gyógyulnak be, 3-4 hónap is szükséges hozzá, vagy sosem gyógyulnak meg. Ujjongtunk örömünkben!
N. Ágnes Budapest

Bőrrákos daganat utókezelése, és pozitív változása:
Az orrom jobb oldali részéről egy bőrrákos daganatot operáltak ki. Ezt követően egyre több vörös folt jelent meg az arcomon. Semmilyen bőrgyógyász által felírt szer, krém nem segített. Ekkor kezdtem használni külsőleg az oxigént. A fájdalom enyhült, majd elmúlt, 1 hét elteltével a foltok elhalványultak, 10 nap múlva a foltok teljesen eltűntek.
Cs. Erzsébet Budapest

Asztmából vitalitás:
Érdeklődöm, hozzászokik-e a szervezet a Stabilizált Folyékony Oxigénhez? Asztmás vagyok 30 éve, az állapotom az utóbbi másfél évben rohamosan romlott. Most a második üveg oxigént fogyasztom és csodálatos hatással van rám. Kezdem visszanyerni a vitalitásomat, terhelhetőségemet. Köszönöm, hogy van ez a csodálatos lehetőség! Köszönöm a válaszukat!
Üdvözlettel: H. Istvánné

A lábszárfekély rendbe jön:
A feleségem beszélgetett Krisztával, egyik tanítványának az édesanyjával. Kriszta férjének a lábán kialakult egy levedző, nem gyógyuló fekélyes seb. Cukor problémája is volt.
– „Orvoshoz nem merek menni vele, mert félek, hogy „megölik”.
– Mindenféle általam ismert házi praktikát kipróbáltam már, de nem hozott változást. Ekkor jutottál eszembe, hogy beszéltél nekem az oxigén jótékony hatásáról, és még az is eszembe jutott, amit a tájékoztatóban olvastam.
– Figyelj, ma átmennék egy-két üveg oxigénért. Otthon vagytok?
– Gyere!
A férjem fogadta, és létfontosságú életmód tanácsokat is javasolt neki.
– Kedves Kriszta! Ha állapotjavulást akar elérni, akkor bizonyos étrend változtatást érdemes komolyan vennie a férje egészsége érdekében. Javaslom a disznóhús kiiktatását a férje étrendjéből, valamint minden fajta állati zsír elhagyását is!!!!! A zsír oxigéntolvaj, a zsír az oxigén ellensége!
– Ok….nem lesz könnyű, mert a disznóhús a kedvence, de megfogadom a tanácsot. Ki fogja bírni.
Megcsinálom!
Egy teljes üveg oxigént 2 nap alatt rápermetezett a nyílt sebre, és a seb 2 nap alatt begyógyult.
– Levegőtlen irodában dolgozok egész nap, és a monitort néha már alig látom. A látásom nagyon meggyengül. Amióta elkezdtem fogyasztani az oxigén cseppeket, fantasztikus változás történt, a látásom kitisztult. Néha belecseppentek 1-1 cseppet a szemembe, és azt vettem észre egy ideje, hogy sokkal jobban látok. Szuper termék!
G. Krisztina Pécel

Segítség a szívroham esetén:
Édesapám az a fajta beteg, aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy ő beteg. Nincs betegség tudata. De a vérnyomása már hosszú évek óta nagyon magas és a gyógyszereit is sokszor elfelejti bevenni. Egy alkalommal felhívott, hogy sürgősen menjek oda hozzá, mert nagyon rosszul van. Nyomást érez a mellkasában, izzad, és nem kap elég levegőt. Hozzá siettem, és azonnal tudtam, hogy ez nagyon kritikus állapot, és elindultam vele a kórházba. De már fel voltam készülve, ugyanis a táskámban volt stabil folyékony oxigén, és éppen azért szereztem be mert egy üzleti reggelin hallottam róla, hogy milyen nagy segítség lehet, egy súlyos szívroham esetén. Amikor megérkeztem azonnal adtam neki egy nagyobb adagot, majd útközben még egy adagot, majd még a vizsgálatok előtt még egy adagot. Sokáig vizsgálták, de néhány óra múlva hazaengedték. Szerintem neki segített megelőzni a katasztrófát. N. Anikó Eger

Demenciából talpra állás:
Az én anyukámmal (78 éves) csodát tett az oxigén! A tolószékben megülni sem képes, enni inni
nem tudó beteg ma járókeret nélkül, önállóan járkál! A demencia, (ami ugye nem
gyógyítható) megszűnt, kedélyállapota jóra fordult! Visszakaptuk a régi édesanyánkat! Csodájára járnak, akik ismerik! Hálásan köszönöm!
J. Lászlóné Melinda Kocsord ARNI stroke túlélők Facebook csoportja

Hat év stroke után:
Férjem aki két hónappal ezelőtt még etetésre szorult mert nem tudta a csuklóját
befordítani hogy a kanalat a szájához vegye. A torna és az oxigén terápia meghozta az
eredményt. Nem kell etetni és ma ebéd után metszőollót vett a kezébe és az elszáradt
fürtöket leszedte a lugasról. Azt hiszem , hogy ez is bizonyítja a kitartó munka
meghozta gyümölcsét. Én a sorstársakat csak bátorítani tudom, mert az eredmény
nem marad el. Hatodik éve küzdünk a stroke hatásával és most tudom azt mondani,
hogy eredményt értünk el. Nagyon hálás vagyok , hogy számunkra is elérhetővé vált
a módszer ( ARNI-módszer) megismerése és alkalmazása. Pozitív irányban változtatta meg az életünket. Köszönet a csoportnak a trénereknek.
R. F. Jánosné Mátészalka ARNI stroke túlélők Facebook csoportja:

Demencia, cukorbetegség:
7 db-t szeretnék családom részére rendelni! Édesanyám 2 hónapja szedi, (cukorbetegség, combnyaktörés, demencia) másfél év után ma kiszállt segítséggel a kerekes székből és néhány lépést tudott tenni járókerettel!
B. Anasztázia Mátészalka

Ma ( 2020.04.01. nem áprilisi tréfa) felhívott egy gyógyszerész hölgy, akinél 2 hete
voltam egy megbeszélésen. És akkor elmondta, hogy a lába között állandóan
dörzsölődött a combja, és ez már olyan mértékű lett, hogy teljesen befekélyesedett.
Semmilyen anyagra nem reagált, és mindig rosszabb lett. Mint gyógyszerész
mindenféle megoldást kipróbált amit jónak látott. Én elmondtam neki mit csináljon,
és hogyan kezelje. És azt mondta, hogy 3 nap alatt begyógyult és új bőr kezd nőni
azon a helyen. Kérdeztem, hogy megoszthatom a tapasztalatát másokkal is név
nélkül. Azt mondta akár névvel is. És folyamatban van egy másik nagyon súlyos eset
és ott is rendkívül jó folyamatok indultak be. Elfekélyesedett csecsemőmirigy rák
esetében. Fotókat folyamatosan készítenek róla, és már látszik a pozitív változás. Azt nem tudni mióta használják.
Dr. L. Györgyi gyógyszerész Budapest

"Az alábbi függelékben szereplő beszámolók jelentős része nem megerősített eredményeket tartalmaz, amelyeket olyanok írtak nekünk, akik táplálékkiegészítőként használják a stabilizált oxigént. Ezek a beszámolók nem feltétlenül tükrözik az átlagos használó tapasztalatát, és nem feltétlenül működnek bárki számára. Semmilyen garanciát nem jelentenek arra nézve, hogy bárki ugyanilyen, vagy hasonló eredményeket érhet el.
A tudósok, orvosi szakértők, vagy hitelesített harmadik fél által megjelenített eredmények mindig megbízhatóbban írják le a tipikus hatásokat, mint a fogyasztói beszámolók.
Ezeket az eredményeket ezért józan ésszel kell fogadni, és soha nem szabad biztos receptként venni. A szerző nem felel semmilyen tévedésért, vagy elhallgatásért, amelyek a kutatók, orvosi szakértők vagy hitelesített harmadik fél által szolgáltatott információkban szerepelnek.
Lehetséges, hogy Ön a stabilizált oxigén táplálékkiegészítő tökéletes alkalmazásával sem éri el a beszámolókban ismertetett eredményeket. Ezek a beszámolók azt mutatják be, hogy a stabilizált oxigén fogyasztói milyen tipikus eredményekről számoltak be, nem pedig azt, hogy egy tipikus fogyasztó milyen eredményeket kapna.”
Fontos megjegyezni, amíg az USA-ban szerzett tapasztalatok egy olyan folyékony, pH-semleges táplálékkiegészítő volt, amelyben a biológiailag hasznosítható oxigén szintje meghaladta az 50.000 mg/l (ppm) mértéket." (Dr. Stephen R. Krauss: Oxigén vitamin című könyvéből)

Magyarországon a forgalomba lévő stabil oxigén szintje, 100.000 mg/l (ppm)."

Külső belső használata az orvos szemével
„Kezdetben inkább óvatosságból használtam stabilizált oxigént az arc tisztítására, helyileg használtam, és így állapítottam meg, hogy a termék baktériumellenes szerként működik. Később elkezdtem ajánlani az oxigént a szervezet méregtelenítésére, így teszteltem a szer aktivitását a szabad gyökök semlegesítésénél. Adtam a pácienseimnek a fáradt és inkább élettelen bőrükre, a szemek körüli fekete karikákra, vagy ekcémától és dermatitistől szenvedő egyéneknek. Az eredmények fantasztikusak voltak, és ez egyre bátrabbá tett engem, és arra tett képessé, hogy ajánljam sportolóknak, dohányosoknak, gyengeségekkel küzdő személyeknek, az erőtleneknek,
krónikus bronchitistől és asztmától szenvedő embereknek, és a gyenge immunrendszeri
működés miatt gyakori fertőzésekkel küzdő pácienseknek, valamint felfekvésekre, stb. Ezekben az esetekben az eredmények kitűnőek voltak.”
Dr. M. Chilindri, M.D. Patológia és bőrgyógyászat.

A stabil oxigén elektromos töltöttsége
A stabilizált oxigén nem egyszerűen egy fontos táplálék kiegészítő, hanem dinamikus energia molekula. a stabilizált oxigénnek igen magas az ORP-je 950 millivoltos. Ez azt jelenti, hogy a stabilizált oxigénnek olyan energiája van, ami átvihető a környező környezetre, működésbe hozza a bioenergetikai folyamatokat és korrigálja vagy visszafordítja az alapul szolgáló celluláris (sejt) hibákat, működési zavarokat. Más szóval, a stabilizált oxigén úgy működik, mint egy ragyogó új, celluláris elem.
Dr.M. Spartans, M.D. Vaskuláris (ér) sebész

Az égési sérülésnél gyors, és fájdalommentes változás:
Forró zsír loccsant a kezemre, stabilizált oxigént használtam egy vattakorongon, amíg elmulasztotta az égést kb.15 perc alatt. Minden fájdalom elillant és nem maradt heg. R.E. UT, U.S.A.

Lekerültem a lélegeztető gépről
Naponta kétszer használom a stabilizált oxigént és így lekerültem a lélegeztető gépről. Ha egy vagy két napig kihagyom, akkor érzem igazán, hogy milyen sokat segít. Akkor elkezdek zihálni, kapkodom a levegőt, és nem tudok túl sokat végezni. W.B. U.S.A.

Asztma roham, nélkül élhetek:
A múlt évben a fiam küldött nekem egy palack stabilizált oxigént és azonnal elkezdtem szedni a cseppeket. Négy hónapon keresztül fokozatosan növeltem az adagot 7 cseppről 55-60 cseppig naponta. Most napi 4-6 órán keresztül végezhetek kinti munkát asztma roham nélkül. A porlasztót ritkán használom, ha egyáltalán, és úgy gondolom, hogy stabilizált oxigén, fokozta az energiaszintemet, éberségemet, és javított az emlékezőtehetségemen is. T.O. OR, U.S.A.

Kordában tartott ekcéma:
Ekcémásak a kezeim. Megpróbáltam más termékeket is, de semmi sem működött, A stabilizált oxigén felszabadulást hozott számomra. Mihelyt az ekcéma kezd elterjedni, használom a stabilizált oxigént és a viszketés és a kiütés sohasem jelenik meg.
P.L. CA U.S.A.

Megszabadultam az antibiotikumoktól és a lélegeztetőktől:
Kora gyermekkorom óta rendelkeztem a légzőszervi problémák minden formájával. A stabilizált oxigén használata után megszabadultam az antibiotikumoktól és lélegeztetőktől. Sokkal jobban érzem magam ezzel a többlet energiával. Ajánlom a stabilizált oxigént mindenkinek, akinek valamilyen légzőszervi problémája van.
J.G. LA U.S.A.

A fekély begyógyul:
Stabilizált oxigént használtam a férjem cukorbetegség eredetű fekélyeire (a lábán) és két és fél héten belül mind begyógyult, pedig egyetlen orvos sem tudta begyógyítani. Ami engem illet 15-30 cseppet használok vízben minden egyes napon. Észrevettem, hogy fel-le tudok menni a lépcsőn sokkal jobban, mint korábban. Egy púp is volt a nyakamon a koponyám hátoldalán, alul. Az is eltűnt. Most jobban tudom forgatni a fejemet. A szomszédom is azt gondolja, hogy semmi sem jobb a horzsolásokra és vágásokra.
R.1-1., UT, U.S.A.

Nem volt többé szükség az oxigénpalackra
Édesanyámat váratlanul súlyos főartéria-elzáródással diagnosztizálták, és az orvosok meg se akarták műteni a lehetséges kockázatok miatt. Édesanyám hamarosan ágyba került, és a végén már a szobájából sem tudott kimenni, annyira fáradt és kimerült volt, és folyamatosan az oxigénpalackra volt kötve. Ekkor találkoztam a stabilizált oxigénnel. Küldtem neki egy adagot, és három nap múlva már talpon volt, nem volt többé szüksége az oxigénpalackra, intézte az ügyeit, főzött – szóval visszatért a normális kerékvágásba.
W.G., CA U.S.A.

Fekély kitisztul:
Hat hónapja használom a stabilizált oxigént és sok az energiám. Azonnal kitisztítja a sebeket, vágásokat. Férjem 77 éves és cukorbeteg. Mindennap használja és sok az energiája. Kitisztította a lábán lévő fekélyeit, amit egyetlen orvos sem tudott. Csodálatos termék, ami nélkül nem is tudnánk meglenni.
R.H. UT. U.S.A.

Látás javulása az oxigén használatával:
Több, mint 22 éve cukorbeteg vagyok, és mindig problémám volt a látásommal. Bár még csak rövid ideje fogyasztom a stabilizált oxigént, a látásom rendkívüli mértékben javult. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.
L.F.T., AL U.S.A.

Kiváló cukorszint, fájdalom megszűnése:
A férjem cukorbeteg, és a lába mindig nagyon fájt neki járás közben. De amióta szedi a
stabilizált oxigént, minden fájdalom eltűnt a lábából. A cukorszintje kiváló, és nagyszerűen érzi magát. A munkahelyén most mindenki stabilizált oxigént akar szedni. Csak annyit mondhatok, hogy ez a legjobb dolog, amit valaha is megpróbált, és tényleg segített neki.
L.H. HI, U.S.A.

Szürke hályog javulása:
A bal szememen szürke hályog kezdett kialakulni. Azt gondoltam ki, hogy ha a stabilizált
oxigén biztonságosan fogyasztható szájon át, akkor bizonyára a szememnek sem fog ártani. Le voltam döbbenve, hogy már másnap javulást tapasztaltam – napi kétszer egy csepp után. Még csak az első flakont használtam el, de a problémám már szinte teljesen megszűnt. Köszönet a stabilizált oxigénért!
E.P., CA U.S.A.

Reumás, és ízületi fájdalom megszűnése:
Sok beszámolót olvastam olyanoktól, akik stabilizált oxigént fogyasztottak, de sehol nem
találkoztam olyannal, hogy valaki fájó testrészekre dörzsölte volna. Én kipróbáltam egy reumás ízületemen, és a fájdalom azonnal megszűnt! El se akartam hinni!
R.C., NY U.S.A.

További információk

Tömeg 0,1 kg
Méretek 3 × 3 × 12 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Oxygen pipettás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ezek a termékek is érdekelhetnek

Feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb termékekről és akciókról? Íratkozz fel a hírlevelünkre