Leírás
A 100% WHEY CLEAN Formula nem szabványos tejsavófehérje-koncentrátumból (WPC) készült shake, hiszen ehhez a termékhez az innovatív alapanyagot használtuk fel egyedüli fehérjeforrásként. GrassFit™ 80 WPC. Ezekre a tejsavófehérjékre jellemző, hogy még savas pH-n (gyomor) is jól oldódnak, így gyorsan emészthetők, szinte azonnal aminosavakat biztosítanak a vérben, így az izmok hasznosítani tudják őket.
Miért egyedi és nagyon különleges alapanyag a GrassFit™ 80WPC?
Mert nem csak alacsony hőmérsékleten és membránon keresztüli mikro-ultra szűréssel nyerik, hanem azért is, mert ez az egyetlen tejsavófehérje-koncentrátum, amelyet legelő tehenek friss tejéből nyernek, és amelyet naponta kétszer is gyűjtenek, hogy a frissen fejt tej felhasználható legyen. Ez azt jelenti, hogy a tápanyagprofil nagyon eltér a hagyományos tejsavó-koncentrátumoktól, például megváltozik a zsírsavprofil, ami természetesen növeli az egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavak mennyiségét. Nyerstejből is nyerik, vagyis nem esik át hőkezelésen, így minden tápanyagát érintetlenül tartja, beleértve a denaturációt nem szenvedő fehérjéket is, így minden esszenciális aminosavukat tökéletes állapotban tartják, beleértve a lizint, amely az egyik leghőérzékenyebb és gyakran használják minőségi referenciaként az ilyen típusú termékekhez. Kimagasló BCAA – elágazó láncú aminosavak – (leucin, izoleucin és valin) tartalommal rendelkezik.
Nem tartalmaz mesterséges édesítőszert vagy hozzáadott cukrot.
Tasteva® édesítőszer
A Stevia (Stevia rebaudiana B.) leveleiből közvetlenül kivont szteviol-glikozidokról van szó, ami természetes édesítőszer. Ezenkívül a Tasteva® extrakciós módszere egy szabadalmaztatott eljáráson keresztül történik, amely csak vizet használ oldószerként, azaz olyan oldószerek nélkül, mint az alkoholok (etanol, metanol vagy mások). Így elkerülhető az egyéb szteviol-glikozidok által biztosított utóíz és keserűség.
Laktáz enzimmel
Olyan terméket szerettünk volna készíteni, ami a lehető legjobban emészthető, és azt is, hogy az emberek túlnyomó többsége is fogyasztani tudja, ezért adtuk hozzá a laktáz enzimet. Ez az enzim felelős, hogy a laktóz (tejcukor) megfelelően emészthető legyen.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.